Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

MEGÉRKEZETT a 2023-as Arai Man TT!

MEGÉRKEZETT a 2023-as Arai Man TT!

Ahogy azt már megszokhattátok, Magyarországon nálunk kapható elsőként az Arai RX-7V EVO limitált, 2023-as Man TT kiadása. Korlátozott mennyiségben!

A világ egyik legjobb sisakgyártójaként ismert Arai minden évben limitált kiadású, egyedi fényezésű TT-sisak piacra dobásával tiszteleg a világ legőrültebb motorversenye előtt. Idén sincs ez másképp: immáron hazánkba is megérkezett a 2023-as Arai RX-7V EVO IoM TT modellt! 

Természetesen az idei Man TT-kiadás alapját is a csúcskategóriás, ECE R22-06 szabvány által jóváhagyott RX-7V EVO bukósisak adja.

Most is szemet gyönyörködtető a Drudi Performance által megálmodott dizájn. A fényezés kialakításakor ezúttal szakítottak a trendekkel, sokkal inkább a múltból merítettek, nevezetesen a 2007-es centenáriumi IoM TT dizájnja inspirálta az új kiadást.

A sisakon helyet kaptak a tradicionális Isle of Man szimbólumok, úgy mint az Ellan Vannin felirat (ami mangán nyelven a Man-szigetet jelenti), a híres Triskelion (a három emberi láb), na és maga a TT logó. A kockás zászló ezúttal még jelentősebb részét teszi ki a mintának, hiszen körbefut az egész sisakon. A látványos, vibráló fluosárga színnel kombinálva mindez olyan ütős látványt nyújt, mely garantáltan felkelti a TT-rajongók érdeklődését.

Ha többet szeretnél tudni, látogass el az araihelmet.eu/en/iomtt oldalra. Ebben a hangulatos kisfilmben pedig TT-pilóták mesélnek arról, mit jelent nekik a versenyzés és miért választanak Arai bukósisakot:

Az Arai RX-7V EVO Man TT 2023 Magyarországon először a MotorOázis üzletében elérhető. A sisak csak limitált példányszámban kapható, ne maradj le róla, rendeld meg most!

Érdeklődés, rendelés a MotorOázis üzletében és online elérhetőségein.