Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Motoros ruházat

Motoros ruházatra minden ridernek szüksége van! Egy esetleges esés, csúszás során ez lesz az a speciális protektorokkal ellátott réteg, ami véd minket a sérülésektől. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy hogy milyen védőfelszereléseket viselsz motorozás közben. A megfelelő kiválasztása néha nem is olyan egyszerű feladat, mivel manapság már sokféle motorosruházat van a piacon. A MotorOázisban szakértő kollégáink készséggel segítenek kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt. Kínálatunkban találhatók motoros kabátok, motoros dzsekik, motoros bőrdzsekik, motoros nadrágok, motoros kesztyűk, motoros csizmák, motoros protektorok, motoros esőruhák. Gyere be hozzánk és próbáld fel kiemelkedő minőségű termékeinket vagy rendelj online!

Mert ezek közül egyik tulajdonságot sem szabad alábecsülnünk, hogyha az ideális motoros ruházat beszerzését tűztük ki célként. A védelem magától értetődően lényeges, hiszen a különféle protektorokkal ellátott motoros ruházat sok esetben életet is menthet, de mindenképp jelentősen csökkentheti az esetleges sérülések mértékét. A kényelem is szorosan összekapcsolódik a biztonsággal, hiszen elég csak belegondolnunk abba, hogy milyen veszélyes, amikor az öltözet kényelmetlensége, hiányossága miatt a motoros nem képes folyamatosan a vezetésre koncentrálni. Tévhit, hogy mindig a legdrágább a legjobb. Hiába drága a védőfelszerelés vagy a ruházat valamelyik része, hogyha abban nem érezzük jól magunkat. Ha gátolja a mozgást, rossz minőségű anyagokból készült, gyenge protektorok vannak benne, akkor azt nem nekünk találták ki.

Melyik a legjobb motoros ruházat? Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Az a legjobb, amiben jól érzi magát a motoros, miközben magasfokú biztonságot nyújt motorozás közben. Általánosságban elmondható, hogy a minőségi anyaghasználat és a modern gyártási technológia rendkívül fontos a motoros ruházat esetében. Ezen kívül nem árt, hogyha minél praktikusabb, jól variálható ruhatárral rendelkezünk, mert így felkészülhetünk mindenre például egy hosszabb túra alkalmával, elvégre a kiegészítők is jelentős szerepet töltenek be egy motoros esetében. A kínálatban minden szükséges ruhadarab, védőfelszerelés és kiegészítő megtalálható prémium kivitelben, amik igazán biztonságossá teszik a motorozást, miközben nem vesznek el az élményből, hanem fokozzák azt! Amennyiben kétségek merülnének fel a választás során, a MotorOázis kollégái készséggel állnak a rendelkezésedre.