Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Motoros kesztyűk

A motoros kesztyű a bukósisak utáni talán a legfontosabb védőfelszerelés. Egy esetleges esés során automatikusan a kezünkkel védjük a fejünket, illetve a testünket, ezért kiemelt fontosságú, hogy strapabíró anyagból készüljön, megfelelő protektorozottsággal és tenyérvédő résszel is rendelkezzen. A MotorOázisban többféle Shima, Clover és Orina motoros kesztyűt vásárolhatsz. Kínálatunkban megtalálod a szövet, bőr, rövid szárú és hosszú szárú téli-nyári motoros kesztyűket. Gyere be üzletünkbe, nézz szét és ismerd meg ezeket a nagyszerű motoros védőfelszereléseket! Motoros kesztyűk, kiemelkedő minőség, maxi biztonság, reális ár. Protektoros bőr és szövet motoros kesztyűk, nagy választékban, raktárról.

A motoros kesztyű funkciója rendkívül jelentős, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen anyaghasználatot, illetve kialakítást képvisel a választott modell. A tapasztalt motorosok véleményét megfogadva ne adjunk teret a kompromisszumoknak, ha a motoros kesztyű kiválasztására kerül sor. A szóban forgó kiegészítő a sisak utáni második helyen van, ha a biztonságos motorozás és védelem a tét. A védőfelszerelések világában a strapabíróságának nagyon magasnak kell lennie. Miért? Gondoljunk csak bele! Egy esetleges balesetnél esés, csúszás közben automatikusan a kezünket rakjuk le először. Ez ösztönből jön, az viszont nagyon is tudatos választás, hogy a kezeinket takaró kiegészítő milyen kialakítást, formatervezést élvez. A MotorOázis palettája a változatos igények maximális kiszolgálásának remekbeszabott példája.

A kínálatban minden stílus képviselője megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt, a vékonyabb, városi robogós kesztyűktől kezdve a prémium versenymotoros kesztyűkig. Egy valami azonban közös: a minőség – minden termék strapabíró, kiváló alapanyagokból készült, magas használati értékű. E minőségi modellek természetesen erős tenyérrésszel, kemény- vagy puhaprotektorokkal is fel vannak szerelve. A gazdag felhozatal  megbízható gyártók példányaiból tevődik össze, például Clover és Shima márkákat is találhatsz a termékösszeállításban. Anyaghasználat tekintetében is szintén személyre szabhatod a választásodat. Kényelmesen válogathatsz a szövet és bőr, a szezonális kihívásoknak megfelelő, rövidebb és hosszabb szárral ellátott motoros kesztyűk között - ahogy azt már megszokhattad, kitűnő ár/érték arányban!