Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Felnyitható bukósisakok

A Caberg több mint 40 éve gyárt bukósisakot és a mai napig elkötelezett a minőség és az innováció mellett. Éppen ezért minden Caberg felnyitható bukósisak gondos tervezőmunka eredménye. A Caberg volt az első olasz cég, amely bevezette a flip up (felnyitható bukósisak) rendszert a kínálatába. Ez a megoldás kiválóan ötvözi mind a nyitott, mid a zárt bukósisak előnyeit a túramotorosok nagy örömére. A Caberg központjában egy korszerű laboratórium található, amely lehetővé teszi, hogy minden bukósisak a legmagasabb szintű biztonságot és maximális kényelmet nyújtsa a motorosok számára. A sokoldalú funkcionalitás megnyerő dizájnnal és megfizethető árral párosul, így minden motoros megtalálja a leginkább hozzá illőt.
Rendezés:

Felnyitható bukósisak, CABERG Droid, Hi Vizion

Egy kis segítség: bukósisak méret táblázat ITT

Még egy kis segítség a plexi cseréhez: KATT IDE !!!

99.900 Ft 69.930 Ft
29.970 Ft 30%

A felnyitható bukósisak praktikusságánál, komfortosságánál és az általa nyújtott biztonságnál fogva nagy népszerűségnek örvend. Ez a típus egyfajta középút a zárt és a nyitott modellek között. Könnyű felvenni és a motorozás helyétől, sebességétől függően felnyitott állapotban is használhatod. A dugóban araszolva kényelmesen felnyithatod. Amint ismét nagy sebességgel közlekedsz, fontos a zárt állapotban történő alkalmazás. Ha azon hezitálnál, hogy megfelelő védelmet biztosít-e, akkor érdemes tudnod, hogy lecsukva a zárt bukósisakokkal azonos jellemzőkkel bír. Felnyitható bukósisakkal célkeresztben a biztonság. A bukósisak minden motorosnak elengedhetetlen társ a közlekedésben.

Nem csupán a vonatkozó szabályozás miatt igaz ez, hanem a biztonsággal összefüggésben is. A megfelelően megválasztott motoros ruházat komplex egészként biztosítja a védelmet, ennek szerves részét képezi az akár felnyitható bukósisak is. Hasonlóan a zárt típusokhoz, a felnyitható is megvédi a fejet és az állat egy esetleges balesetnél. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy bukósisak nélkül az utakra gurulni nagy felelőtlenség. Ennek ellenére, manapság is látni olyanokat, akik még a bukósisakot is felesleges kelléknek tekintik. Ne feledkezz meg a megfelelő méretválasztásról! A felnyitható bukósisak esetében sem az áron érdemes spórolni. A használtan beszerezhető darabok helyett, inkább az újak között célszerű nézelődni. A zárt darabok szintén nagy népszerűségnek örvendenek, már csak az általuk lehetővé tett biztonság apropóján is.