Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

ARAI zárt bukósisakok

Bukósisak azoknak, akiknek csak a legjobb lehet elég jó. Eufórikus érzés, ha az ember perifériájába kerül egy ARAI bukósisak. Az első pillanattól kezdve rabul ejt a formavilága és már-már el is képzeljük magunkat, ahogyan éppen „ünnepi” viseletbe öltözve nekivágunk a legújabb kalandnak. Az ARAI sisakokat egytől egyig kézzel készítik és számtalan ellenőrzési folyamaton kell keresztül menniük, hogy a gyártótól megszokott nagyfokú kényelmet és biztonságot nyújtsák viselője számára. Minden Arai sisakot olyan emberek készítettek, akik úgy gondolják, hogy a kiválóság minden. A MotorOázisban megtaláljátok a ARAI Chaser-X, ARAI Chaser-V, ARAI Quantum, ARAI QV Drone, ARAI QV Pro, ARAI QV, ARAI Rebel, ARAI RX-7V, ARAI SK, ARAI Tour-X4 Africa Twin, ARAI Tour-X4 típusokat. Ha egy felsőkategóriás kompromisszum mentes bukósisakot keresel, próbáld fel üzletünkben a legújabb modelleket.

Rendezés:

A japán prémium ARAI márka nem ismer kompromisszumot zárt bukósisakjai tervezésekor. A héjszerkezet minőségi alapanyagai gondoskodnak a biztonságodról, bármerre is járj, az ergonomikus belsőrész pedig maximális kényelmet nyújt neked. A speciális szellőzőrendszernek és a páramentesítő tartozékoknak köszönhetően bármilyen időjárási körülmények között megbízhatsz az ARAI bukósisakokban.

A MotorOázisban megtalálhatod az ARAI RX-7V és RX-7V Evo, az ARAI Tour-X4, az ARAI Quantic, ARAI QV, ARAI Rebel, ARAI SK típusokat. Ha egy felsőkategóriás, hosszú távon is megbízható zárt bukósisakot keresel, próbáld fel üzletünkben a legújabb modelleket, válaszd ki, melyik szín és minta illik hozzád a legjobban! Egyedi bukósisak mérettáblázatunk segít abban, hogy megtaláld a számodra tökéletes méretet.