Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Motoros farmerek

Motoros farmer, ha a biztonság mellett fontos a megjelenés is! Ki mondta, hogy nem lehetsz stílusos a motoron? A Clover motoros farmerek kialakításukból fakadóan olyan védelemmel rendelkeznek, mely olykor más motoros nadrágokat is megszégyenít. A Clover motoros farmerek anyagukat tekintve pamut és kevlár keverékéből készülnek, továbbá el vannak látva protektorokkal, így egy esetleges csúszás során is megfelelő védelmet képesek nyújtani. Az Olasz Clover az 1980-as évek óta foglalkozik motoros védőfelszerelés gyártással. Az évtizedek során számos újítással a Clover jelent meg elsőként, melyek mára sztenderddé váltak a motoros felszerelések között. Ha szereted különböző motoros stílusokat és vagány megjelenést szeretnél az utakon, akkor szerezz be egy extravagáns motoros farmert üzletünkben. Női motoros farmereket is találsz nálunk, így az összeöltözés sem jelenthet gondot!

Rendezés:

A motorozás közben nélkülözhetetlen biztonságot motoros farmer viselésével is biztosíthatod. Az alapanyag töretlen népszerűségnek örvend, a Clover nadrágjai pedig kifejezetten védelmi céllal, pamut és kevlár keverékéből készültek. A protektorokkal ellátott kialakításnak köszönhetően, egy váratlan baleset esetén, csúszás során is optimális védelmet biztosít a ruhadarab. A motoros védőfelszerelések között, a vezető helyek egyikét elfoglaló nadrág kapcsán a farmer mellett is dönthetsz. Nem kell kompromisszumot kötnöd a biztonság és a divatos megjelenés között, hiszen a motoros farmerek olyan védelmet biztosítanak, mint más nadrágok. A motoros nadrág vagány megjelenést biztosít.

A motoros farmer e kettő tökéletes ötvözete. A férfi és női nadrágok között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő színvilágot. Az antracit és a sötétkék mellett, a klasszikus farmerkék szín is elérhető protektoros védelemmel, speciális anyagösszetétellel. Vagány, extravagáns farmeredhez a megfelelő bakancsot, kabátot és motoros sisakot is megtalálhatod, akár az online rendelés kényelmét kihasználva. Figyelj a méretválasztásra, így olyan darabbal gazdagodhat a motoros ruházatod, ami jól passzol az alakodra és biztonság, kényelem terén is hozza a vártakat. A megfelelő motoros ruházat nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy mindig biztonságban gurulhass az utakra. A motoros farmer is ezt a célt szolgálja, főszerepbe helyezve a stílusodnak megfelelő megjelenést. A kevlár és a pamut keveréke protektorokkal kombinálva megvéd a sérülésektől, ez pedig kiemelt szereppel bír akkor, ha motorozásról van szó.