Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Motoros aláöltözők

Próbáld ki a SIX2 aláöltözőket, és többé nem jelenthet akadályt az átmeneti időszak és a hideg! Hűvösebb időben rengeteget számít az a bizonyos plusz egy réteg, ami kényelmes és megfelelő hőérzetet biztosít. Az aláöltözőket közvetlenül a bőrrel érintkezve, a motoros ruházat alatt kell viselni. A SIX2 motoros aláöltöző termékeinek óriási előnye, hogy kifejezetten vékonyak, így kényelmesen elférnek a legszűkebb dzseki alá is. Nem engedi pangani az izzadságot, szárazon tartja a bőrödet, továbbá fenntartja a test megfelelő hőszabályozását. Egy ilyen felszerelés nem hiányozhat egyetlen vérbeli motoros ruhatárából sem! Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hűvösebb, átmeneti időben való motorozást emeli magasabb komfortszintre, hanem a nyári túrák során is rendkívül hasznosak lélegző kialakításuknak köszönhetően. Természetesen nemcsak motorozásnál, hanem például téli sportok során is jó szolgálatot tesz, így több legyet üthetsz egy csapásra. Nézd meg aláöltöző-kínálatunkat! Ha segítségre van szükséged, szakértő kollégáink megválaszolják a felmerülő kérdéseidet. Legyen téli vagy nyári, egy-vagy kétrészes, motoros maszk vagy thermo alsókesztyű, biztosan megtalálod a számodra megfelelő motoros aláöltözőt. Szerezd be most, hogy a következő utadon ne szegje kedvedet a hűvös időjárás.

Rendezés:

A megfelelő hőérzet biztosítása érdekében elengedhetetlen a motoros aláöltözet viselése, ami nemcsak télen, hanem nyáron is jó szolgálatot tesz.. Hűvösebb évszakokban elég, ha egy kicsit lehűl az idő, mivel néhány fok is azonnal érződik a nyeregben ülve, ezért nem érdemes könnyelműen útnak indulni, még akkor sem, ha a ház ablakán kitekintve úgy tűnik, meleg van. Nyáron pedig épp ellenkezőleg, az extrém meleg okozhat problémát. De ezt már a tapasztalt motorosok nagyon jól tudják. A feladatunk annyi, hogy olyan motoros aláöltözetet válasszunk, ami valóban kényelmesnek és praktikusnak bizonyul akár egy több órán át tartó út során is. Hidegben ne az legyen a cél, hogy minél vastagabban öltözzünk a dzseki alá! A minőségi aláöltözet előnye éppen az, hogy vékony, mégis melegen tart, ha szükséges.

Melegben pedig a jó aláöltöző felszívja és elpárologtatja az izzadságot, biztosítja a test megfelelő hőszabályozását. A kínálatban éppen ezt nyújtja a SIX2 motoros aláöltözet. Akár téli, akár nyári, akár négyévszakos változatról van szó, közös tulajdonságuk, hogy speciális szövésű, lélegző anyagból készültek, tökéletes „második bőrként” működnek. A motoros aláöltözet állhat külön alsóból és felsőből, vagy lehet egyrészes is. Ezen kívül érdemes a szettet kiegészíteni speciális zoknival, esetleg alsókesztyűvel, sállal vagy maszkkal is.. A megfelelő öltözékben nem érhet meglepetés az utakon. Elvégre nincs is annál bosszantóbb, amikor a várva-várt túra élményét a rosszul kiválasztott öltözék kényelmetlensége keresztülhúzza.