Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismét sisakcsere-akció a MotorOázisban!

Ismét sisakcsere-akció a MotorOázisban!
Szerettétek, ezért ismétlünk: hozd be már nem használt, akár sérült bukódat hozzánk, és válassz magadnak egy vadonatúj Caberget 15% kedvezménnyel!

Sokan kértétek, ezért szeptember 1-től újraindítottuk nagy sikerű bukósisak csereakciónkat! 

Célunk, hogy bárki kedvező áron juthasson új bukósisakhoz, és cserélhesse le használt, elöregedett, sérült bukósisakját.  

A motorozás veszélyes üzem, mondják, hát még ha ezt fokozzuk elöregedett, nem megfelelő méretű, esetleg sérült bukósisak viselésével. Itt az üzletben és az utcán körbenézve is nap mint nap tapasztaljuk, hogy sajnos nagyon sokan régi, akár 15-20 éves, sokgazdás, karcos-horzsolt, két számmal nagyobb, sérült bukósisakokban motoroznak. Bár úgy tűnhet, "a célnak megfelel", de NEM! Ezek a fejfedők nem látják el megfelelően a funkciójukat, egy esetleges baleset esetén nem tudják száz százalékosan megvédeni viselőjüket. Saját biztonságunk érdekében érdemes ezeket a darabokat mielőbb újra cserélni.

A MotorOázisban most nem kis kedvezménnyel díjazzuk azt, aki váltana: egy régi, már nem használt, akár sérült, bármilyen márkájú motoros bukóért cserébe 15% KEDVEZMÉNNYEL vihető el egy vadonatúj CABERG sisak.

Jól hangzik? Gyere be hozzánk, válogass személyesen, vagy böngéssz, ismerkedj a termékeinkkel webshopunkban!

Az akció szeptember 1-30-ig érvényes, csak személyes vásárlás vagy webshopon rendelt, de személyesen átvett termékek esetén. Az akció minden Caberg bukósisakra vonatkozik. Több bukósisak behozatalával a kedvezmények nem halmozhatók.