Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Őszi készletkisöprés óriási kedvezményekkel

Őszi készletkisöprés óriási kedvezményekkel

Most figyelj! Nem aprózzuk el a kedvezményeket, akár 40% kedvezményt adunk ruházatra, csizmákra, kesztyűkre, kiegészítőkre. Csapj le a lehetőségre! 

Akkorát faragunk árainkból, mint még soha!

Készletkisöprő akciónk keretén belül minimum 20% kedvezményt kapsz minden termékre, de rengeteg olyan cucc is akad, aminek 30 vagy akár 40%-kal olcsóbban lehetsz boldog új tulajdonosa! 

Bizony, nagy termékcsoportjaink mindegyikét kedvezményes áron kínáljuk, így sisakhoz, ruházathoz, csizmához, kiegészítőkhöz is nagyon jó áron juthatsz hozzá, de motoros ajándéktárgyakat is találhatsz bőven.

Például:

Gaerne csizmák 30% kedvezménnyel

Caberg bukósisakok 40% kedvezménnyel

Clover kabátok 30% kedvezménnyel

Bikers aláöltözők 40% kedvezménnyel

A-PRO termékek 35-40% kedvezménnyel

Shima termékek 30% kedvezménnyel*


Az akciók üzletünkben és webshopunkban is érvényesek! Használd ki a lehetőséget, tegyél szert egy akár egy teljes szettre töredék áron! 

Az akció 2023. 11.30-ig vagy visszavonásig érvényes, a készlet erejéig, csak az üzletben lévő termékekre vonatkozik, más kedvezménnyel (pl. törzsvásárlói kártya vagy kedvezménykuponok) nem összevonható. További részletekért érdeklődj üzletünkben!

* a maximális kedvezmény csak bizonyos termékcsoportokra érhető el, a pontos készletről érdeklődj üzletünkben vagy telefonos és online elérhetőségeinken!