Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MEGÉRKEZETT! Arai Man TT 2022

MEGÉRKEZETT! Arai Man TT 2022
Magyarországon elsőként! Üzletünkben az Arai RX-7V EVO limitált, 2022-es Man TT kiadása. Limitált kiadás, csapj le rá!

Két hosszú év várakozás után idén májusban végre visszatér a világ legőrültebb motorversenye, a legendás Man-szigeti TT. A 37,73 mérföldnyi közúton zajló száguldás a világ minden tájáról vonzza a rajongókat és persze a résztvevőket is. Az esemény mára szervesen összeforrt az Arai nevével is; számos pilóta viseli a japán gyártó sisakjait a verseny során, hiszen szeretik azt a komfortot, teljesítményt és biztonságot, amit azok nyújtanak. A vállalat pedig komoly erőfeszítéseket tesz az Arais versenyzők támogatására szervizháttér és alkatrészutánpótlás biztosításával.

Közel 15 éve, hogy az Arai az esemény iránti elkötelezettségét egy speciális, korlátozott számban elérhető bukósisak piacra dobásával is kifejezi.

A grafikát minden esztendőben a Drudi Performance álmodja meg – a fényezés gyönyörű és abszolút gyűjtésre sarkallja a legfanatikusabbakat, nem véletlen, hogy a limitált kiadású széria minden évben egy pillanat alatt elfogy.    

Az idei Man TT-kiadás alapját immáron az új, csúcskategóriás, ECE R22-06 szabvány által jóváhagyott RX-7V EVO bukósisak adja.

A klasszikus fekete-piros-fehér fényezéssel az eredeti, 2007-es verzió előtt tiszteleg a gyártó, s akárcsak a kezdetektől, most is jelen vannak a kulcselemek: a Triskelion (a három emberi láb), a félkövér „dupla” TT logó, a kockás zászló és az Ellan Vannin (mangán nyelven Man-sziget) felirat finoman megbújva oldalt.

Az Arai RX-7V EVO Man TT 2022 Magyarországon először a MotorOázis üzletében elérhető. A sisak limitált példányszámban kapható, ne maradj le róla!

Érdeklődés, rendelés a MotorOázis üzletében és online elérhetőségein.