Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gaerne Stelvio – a csúcsok meghódítóinak

Gaerne Stelvio – a csúcsok meghódítóinak

Rövidszárú, divatos és biztonságos sporttúra csizmát keresel? Vess egy pillantást ide! 

A Gaerne Stelvio egy megnyerő külsejű, rövid szárú sporttúra csizma, valódi bőr felsőrésszel. A lábbeli több részén is mikroszálas betétek találhatók, ez még nagyobb rugalmasságot és komfortot biztosít, így – a név kötelez – bátran meghódíthatod vele a leghosszabb túraútvonalakat is!

A csizma külső és a belső borítása között Drytech vízzáró membrán húzódik, így időjárási körülményektől függetlenül használható, a vizet nem engedi át, mégis szellőzik, mindig kellemes érzetet biztosítva. A Stelvio bokarészén protektorok találhatók, védve ezt az érzékeny testrészt az esetleges sérülésektől, kicsavarodástól, a fényvisszaverő elemek pedig a biztonságot emelik. A fejlesztés során gondot fordítottak arra, hogy a lábbeli fel- és levétele a lehető legkönnyebb legyen, így egycsatos, tépőzáras megoldással alakították ki. A gumis talp jól tapad minden felületen, legyen szó akár csúszós aszfaltról vagy a lábtartóról, ezzel is növelve a biztonságérzetet.

Az újdonság két színben kapható a MotorOázis üzletében, száguldj be hozzánk Nagy Lajos király úti üzletünkbe és próbáld fel!