Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Új RAINBLADE motorosdzseki

Új RAINBLADE motorosdzseki

Cselezd ki az esőt! Itt a Clover újdonsága, a szívdöglesztő külsejű vízálló dzseki.

Üzletünkben és webshopunkban mostantól egy nagyszerű újdonságot is megtalálhattok: a Clover RAINBLADE-2 egy vízálló, mégis jól szellőző sportos fazonú dzseki – ideális viselet a manapság tapasztalható változékony, kiszámíthatatlan időjárásra.

Külseje magáért beszél, elképesztő dizájnnal álmodta meg a gyártó, no és persze a belbecs sem marad el ettől a prémium szinttől. 

A dzseki kiváló szellőzési tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor 100%-ig vízálló (vízlepergető kezelés a kabát külső anyagán és vízálló membrán együttesen gondoskodik erről), valamint cidrizni sem fogsz a hirtelen lehűléskor, a motoros felsőrészt ugyanis kivehető (!) thermobéléssel is felszerelték. 

Természetesen a dzseki alapból könyök- és vállprotektorral felszerelt, és opcionálisan az előre kialakított zsebbe beilleszthető gerincvédő is vásárolható hozzá. A maximális kényelemről többféle állítási lehetőség is gondoskodik, a négy zsebben pedig minden fontos dolog helyet kaphat.

Persze a jó tulajdonságok hosszú sorának itt még közel sincs vége, ismerkedj meg az újdonsággal részletesebben is IDE KATTINTVA, és nézd meg az alábbi videót.A Clover Rainblade-2 dzsekit keresd a MotorOázis üzletében!