Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megérkeztek az új Caberg Avalon sisakok!

Megérkeztek az új Caberg Avalon sisakok!

Friss, fiatalos formavilágával és bombasztikus fényezéseivel garantáltan nem marad észrevétlen!

Új modellel bővült palettánk, mi már nagyon vártuk, és reméljük, nektek is legalább annyira elnyeri a tetszéseteket! Bemutatkozik a Caberg Avalon, ami friss, fiatalos formavilágával és bombasztikus fényezéseivel garantáltan nem marad észrevétlen!

Az AVALON a Caberg legújabb zárt bukósisakja, sportos ihletésű dizájnnal és rengeteg olyan technikai tulajdonsággal, ami vonzóvá teszi a fiatal vagy kezdő pilóták számára.

Az Avalon sportos formavilágával és vagány fényezésével azonnal elrabolja bárki szívét!

A sisak külső héja - igazi kuriózumként ebben az árkategóriában - két héjméretben készült (XS-M, L-XXL), hogy a lehető legjobb illeszkedést biztosítsa a héjméret és a motoros feje között, garantálva a maximális komfortot minden egyes motorozás során. Az Avalon ideális választás mindennapos városi ingázáshoz, ugyanakkor hosszú utakon és változatos körülmények között is megállja a helyét.

A bukósisak karcmentes, víztiszta plexivel felszerelt, párásodásgátlólencse-előkészítéssel rendelkezik, és beépített napellenzőt is rejt, mely könnyedén, egy mozdulattal lenyitható és felcsukható. Mindkét plexi egyszerűen, speciális szerszámok nélkül levehető.

A több, állítható beömlőnyílás a sisak tetején biztosítja, hogy mindig megfelelő mennyiségű friss levegő érkezzen, a hátsó kilépőnyílások pedig hatékonyan vezetik ki a bent ragadt meleg levegőt. 

A bélés hipoallergén, lélegző anyagból készült, teljesen kivehető és mosható. Az állszíj mikrometrikus (gyorszáras) csattal felszerelt a könnyű és gyors kezelhetőség érdekében. Az Avalon eltávolítható orrvédővel és bogárhálóval felszerelt.

Annak köszönhetően, hogy a kialakítás során helyet hagytak a mikrofonoknak, a sisak felszerelhető a Caberg saját, vagy a piacon kapható más Bluetooth-kommunikációs rendszerekkel.  

A szolidabb matt fekete és fehér fényezés mellett az Avalont három grafikával dobta piacra a gyártó:
a Hawk és a Giga az extravagánsabb megjelenés kedvelőinek szívét rabolhatja el, a Blast a klasszikusabb, elegánsabb vonalat képviseli.

Látogass el üzletünkbe és nézd meg, próbáld fel bármelyiket!